Väike krediit ilma kautsjonita

Väikelaenud ilma tagatiste ja tagatiseta

Kui olete otsustanud, millisest krediidiasutusest väikelaenu taotlete, minge teise etappi, nimelt registreeruge ettevõtte veebisaidil ja esitage kõik nõutavad andmed. Olgu öeldud, et väikelaenuna raha võtmine on reeglina üsna lihtne, sest kontorid käendust ei küsi ja nõuavad kohustuslikku tagatist. Mis puudutab ettevõttele edastatavaid andmeid, siis nende arv on samuti minimaalne. Pärast kõigi andmete täitmist saate määratud telefoninumbrile tekstisõnumi. Intressi saamiseks peate esmalt läbima kinnituse tekstisõnumiga. Ja lõpuks, viimases etapis saate teie kontole väikelaen tagatiseta summa ilma kautsjonita. Pole midagi keerulist, kõik on üsna lihtne. Väikelaenu olulisim eelis on see, et saad laenu ilma tagatiseta võimalikult lühikese ajaga.

Mida peaksin meeles pidama enne väikelaenu taotlemist?

Laenu raha kiiresti kätte saada saab peaaegu igaüks, kuid selle tagasimaksmine on sageli probleemiks, seega arvesta juba enne taotlemist nii olulise parameetriga nagu laenutähtaeg. Pidage meeles – mida lühema tähtaja jooksul peate laenu tagasi maksma, seda suurem on rahaline koormus, kuid väiksem on lõplik enammakse ja vastupidi. Kasutage ka võimalust võlg ennetähtaegselt ja suurtes osades kustutada, sest nii saate intresside pealt veidi raha kokku hoida. Kui kaalute võimalust võtta kiirlaen internetist, kuid Te ei ole rahul võimaliku laenusummaga, millest plaanide elluviimiseks ilmselgelt ei piisa – valige väikelaen. Sellise laenu intressimäär on kõrgem kui kiirlaenul, kuid see on ka suurem ja krediteerimise tähtaeg, samuti krediidisumma. Samuti ei nõua see kautsjonit ega käendust.

Nõuded väikekrediidi saamiseks ilma kautsjonita

VÄIKE KREDIIDI SÕIDAMISEKS PEAB LAENUSAAJA TÄITMA MITU VÄGA LIHTSAID NÕUETEID, MIS ON ÜLEMINE ENAMUSE KREDIIDI LIIKIDEGA, NIMELIKULT:

Kohustuslik alaline sissetulek. Kuigi paljud organisatsioonid ei nõua väikelaenu saamiseks sissetulekutõendit, ei lepi nad ilma püsiva sissetulekuallikata laenutaotlusega kokku. Teavet selle kohta, kas potentsiaalne laenuvõtja töötab või töötu, kontrollivad krediidikontorite töötajad kohustuslikult, sest keegi ei taha laenu mittetagastamise suurenenud riske enda kanda võtta. Laenaja vanus – 18 kuni 70 aastat. Mõned ettevõtted alustavad klientidele laenu andmist 22-aastaselt ning väikelaenu vanusepiirang on 65 aastat. Selle vanuseni on laenuvõtja kohustatud täitma oma väikekrediidi kohustusi. Vastasel juhul muutub väikekrediidi registreerimine võimatuks.